.::Followers::.

amirbulat

.::SeMaKin Byk kTe taHu,semakIn Kte tahu yg kTe nIE BYK D0p tahu...huhu.."MaNe AkU Tau!!!!!::.

.::Advetize::.

Sunday, July 18, 2010

Kaspersky Internet Security 2010 anti-blacklist valid until 2012



lame aku dop men blog2 nih, cbok ngan FIFA baru ni la nih, xpepasal Spanyol menang, nk2 plop nk membiasakan diri dengan tempat baru....payoh la gini gop...haha....lupekan yang lepas, kite start dengan yang baru...bak kate En Kamal, "TUTUP BUKU LAMA, BUKAK BUKU BARU"...haha...
ari ni aku nk share tentang anti virus yang no 2 paling kuat dalam dunia..haha..tu mengikut carian dalam google lah...hoho...
jangan cakap banyok, terus kepada topik asal...
korang donlod j Kaspersky Internet Security 2010 dari mane2 sumber, xkisah ler ade license key ape k, asalkan ade or nk senang u all amik j link ni pastu donlod Kaspersky Internet Security 2010 ni...

http://www.mediafire.com/?ytytejnnnz4

pape pun...donlod ni j, lepas tu u all donlod j natam bowoh ni, dalam tu ade semua yang aku nk terangkan...

http://hotfile.com/dl/55881645/60d86a1/Kaspersky_Internet_Security_2010_upload_by_amirbulat.rar.html

http://www.mediafire.com/?jox6mqe6axzv1wb

selamat mencuba...

password: amirbulat

No comments:

.:::::.

My Great Web page

LinkWithin

.::Tekan2::.

.::Mister Linky's Magical::.

There was an error in this gadget

.::Kelab Blog Walking::.