.::Followers::.

amirbulat

.::SeMaKin Byk kTe taHu,semakIn Kte tahu yg kTe nIE BYK D0p tahu...huhu.."MaNe AkU Tau!!!!!::.

.::Advetize::.

Saturday, August 6, 2011

.::Tukar Chat FB Baru ke Lama::.

amirbulat facebook lama ke baru chat box

Assalamualaikum....bukan men lame lagi aku cuti, ni bukan tahap bersawang dah blog aku, tapi da berhantu dah...seb bek ni bulan pose, sume syaitoooon yang direjam kene gari...haha...bese laa...sbok dengan duniawi sampai aku lupa yang aku neh ade belog yang belon2...hurmnn..ape nak buat...kelapa hotak neh abes2 duk pk camne nak idop di dunia yang penoh dengan onak dan duri neh...ngehh2x~!!!...never mind..yang da lepas jangan dikenang...

sooo...berbalik pada tajok yang atas tuh...aku rase ramai yang sedia tahu yang fesbuk neh ade buat sumting yang agak tidak menyenangkan pada penggunanya...for example chat box yang ade kat bawah belah kanan...bendenye KECIK je, tapi aku rase agak bermanfaat pada sesetengah pihak macam aku yang suka share ape2 yang aku tahu n ape yang aku xtahu...haha..

mesti korang bengang giler kang bile pesbuk buat chat box yang baru kan, bagi pendapat aku die TIDAK SELESA...kenapa????bagi aku yang pertama adalah sebab besar sangat (sebab xcute), yang kedua sbb die xbgtaw sape yang on9, sape yang lost skejap, sape yang !@#$%^&*() dan sebagainya...mesti korang nak tahu kan camne nak fix masalah ni kan...hurmnnn~!!!...ok lets go on n straight to da point....

biasanya korang2 akan on9 dengan menggunakan 2 mesin internet neh... antara Google Chrome dengan Mozilla Firefox...kat cni ade 2 tutorial yang mane bleh fix kedua-duanye sekali gus...just install Addons je...

untuk Google Chrome....
amirbulat facebook lama ke baru chat boxkorang klik link neh dan install...

untuk Mozilla Firefox...
amirbulat facebook lama ke baru chat boxkorang klik link neh dan install...

lepas korang da buat cara neh, korang restart blek browse korang...taadaa..camne???jadi x???
kalau xjadi, aku syorkan korang buat fb yang baru je lah...hehe....
by the way...pandai2 la korang nak idop ye...peace yaw....>.<

2 comments:

Shahmah Shakespeare said...

banyak iklan abang ni.

amirbulat said...

haha...best bace citer sal brochure ko...

.:::::.

My Great Web page

LinkWithin

.::Tekan2::.

.::Mister Linky's Magical::.

There was an error in this gadget

.::Kelab Blog Walking::.