.::Followers::.

amirbulat

.::SeMaKin Byk kTe taHu,semakIn Kte tahu yg kTe nIE BYK D0p tahu...huhu.."MaNe AkU Tau!!!!!::.

.::Advetize::.

Sunday, August 14, 2011

.::Angry Bird Superhero::.


Assalamualaikum...sape cni xsuke men games Angry Bird???aku rase die neh budak xmatang laa..(bak kate Gardafi dak umah aku...haha...)

Pada mulanya games Angry Bird neh dikeluarkan untuk aplikasi Apple pada tahun 2009, tapi selepas games neh dah glemer gile bab, ramai pulok yang amik port untuk buat dalamm aplikasi2 yang len (Android, Windows, Ubuntu, Nokia Ovi dsb....)

Sape xpenah men lagi game neh, sila angkat mouse masing2~!!!
kalo xde lagi, meh aku bagi link untuk SEDOT~!!!

[Hotfile.com]

Game kecik je, dalam 35mb je saiz die, tapi mak aih...agak keDEMAND sket la sbb game neh memerlukan sebuah komputer riba yang mempunyai grafik card, kalo korang pkai notebox yang 10 inch tuh, better p campak kat longkang la kalo nak men gamne neh, satu lagi laptop yang besar tapi pkai grafik card processor, same je, p campak kat Laut Merah p~!!!haha...(just kidding!!)
Kepada sesiapa yang dah men tuh, amacam??ok x???best x game tuh???

tapi, jikalau Angry Bird tuh diberi wajah SUPERHERO korang...camne rupenye???jom scroll mouse korang ke bawah....

games angry birds download burung marah apple ipad2 ipad amirbulat iphone aplikasi application games
games angry birds download burung marah apple ipad2 ipad amirbulat iphone aplikasi application games
games angry birds download burung marah apple ipad2 ipad amirbulat iphone aplikasi application games
games angry birds download burung marah apple ipad2 ipad amirbulat iphone aplikasi application games
games angry birds download burung marah apple ipad2 ipad amirbulat iphone aplikasi application games
games angry birds download burung marah apple ipad2 ipad amirbulat iphone aplikasi application games
games angry birds download burung marah apple ipad2 ipad amirbulat iphone aplikasi application games=
games angry birds download burung marah apple ipad2 ipad amirbulat iphone aplikasi application games
games angry birds download burung marah apple ipad2 ipad amirbulat iphone aplikasi application games
games angry birds download burung marah apple ipad2 ipad amirbulat iphone aplikasi application games
games angry birds download burung marah apple ipad2 ipad amirbulat iphone aplikasi application games
games angry birds download burung marah apple ipad2 ipad amirbulat iphone aplikasi application games=
games angry birds download burung marah apple ipad2 ipad amirbulat iphone aplikasi application games
games angry birds download burung marah apple ipad2 ipad amirbulat iphone aplikasi application games
games angry birds download burung marah apple ipad2 ipad amirbulat iphone aplikasi application games
Amacam???mengacam x???hehe~!!!

4 comments:

ilanilyana said...

ngeh ngeh angry birds the best!!

amirbulat said...

hehe...tahu xpe...mmg best pom games neh~!!!

bbafwah said...

sush siot nk main bnda alah ni..xsuka aku..huhu

amirbulat said...

best der game neh~!!!aku men 6jam tanpa henti bile 1st time aku men..haha~!!!same cam world of goo gak gak game neh~!!!

.:::::.

My Great Web page

LinkWithin

.::Tekan2::.

.::Mister Linky's Magical::.

There was an error in this gadget

.::Kelab Blog Walking::.