.::Followers::.

amirbulat

.::SeMaKin Byk kTe taHu,semakIn Kte tahu yg kTe nIE BYK D0p tahu...huhu.."MaNe AkU Tau!!!!!::.

.::Advetize::.

Wednesday, August 10, 2011

.::Kembali Ke Zaman Kanak-Kanak::.

ringtone phone kids amirbulat guitar playing
Assalamualaikum...arini entry pendek je...xde nak panjang2 pon (macam la slame neh entry aku panjang2)..hehe...

so straight to da point, arini aku nak share ringtone fon mainan yang boleh dijadikan ringtone fon korang, mane tahu bley buat alarm nak kejotkan tdo ke ape kan...dont wurry cz saiz die kecik2 je, xsampai 100kb pon...

so pe lagi...
mari sedot2...
surrrppp~!!!!

Ni Ringtone dari Tepon Budak-Budak
ringtone #1
ringtone #2
ringtone #3
ringtone #4


Ni Music Dari Guitar Mainan
Spidey Musical
This Old Man
Old McDonald
Marry Had A Little Limb
Twinkle Twinkle Little Star
Ten Little Indians
London Bridge
Unknown Song
Unknown Song
Unknown Song
Unknown Song

credit to: Gempak.org

2 comments:

Shahmah Shakespeare said...

go go power rangers! <---- macam biase dengar.

amirbulat said...

tu ringtone enset aku yang aku buat sdiri, da staon stengah dh aku pkai, ni baru tukar yang baru, ko xdengar lagi shahmah, baru je sminggu aku pkai...hahaha~!!!

.:::::.

My Great Web page

LinkWithin

.::Tekan2::.

.::Mister Linky's Magical::.

There was an error in this gadget

.::Kelab Blog Walking::.